Μαστίζεται από διαρρήξεις ο Άλιμος – Αναζητούν σπείρα τσιγγάνων
(Μηνάς Κασιτσέρες/διαχειριστής της oμάδας ALIMOS)

Χρόνια πολλά! Δυστυχώς, την νύχτα προς ξημερώματα τής Παναγίας άνοιξαν διπλανό μου σπίτι καλών γειτόνων. Γενικώς, όπως ήδη θα έχετε αντιληφθεί οι περισσότεροι Αλιμιώτες, η περιοχή μας -Άνω και Κάτω Καλαμάκι- το τελευταίο διάστημα μαστίζεται από διαρρήξεις. Όλοι οι κάτοικοι λοιπόν ας λαμβάνουμε προφυλάξεις, ει δυνατόν ισχυρότερες από το συνηθισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια ομάδα Τσιγγάνων που κυκλοφορούν με ένα ασημένιο Hyundai Accent με διάφορα χτυπήματα στο σασί του. Η αστυνομία προσπαθεί να τους πιάσει επ’ αυτοφόρω.

Επίσης, όπως με πληροφόρησε μια άλλη γειτόνισσα (και, όπως διαπίστωσα, το γράφουν πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες), μια τακτική που χρησιμοποιούν (γενικώτερα οι διαρρήκτες), είναι να ρίχνουν μια σακκούλα σκουπιδιών στην είσοδο (στις αυλές ή στα μπαλκόνια) σπιτιών που πιστεύουν ότι οι ένοικοί τους μπορεί να απουσιάζουν σε διακοπές. Αν διαπιστώσουν ότι η σακκούλα παραμένει αμετακίνητη ικανό χρονικό διάστημα -ένδειξη ότι οι ιδιοκτήτες τους πράγματι απουσιάζουν- μπουκάρουν. Συνεπώς προσοχή για τέτοια φαινόμενα, στα σπίτια σας και στα σπίτια των γειτόνων σας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.