“Καθαρίζουν” οι γειτονιές του Αγίου Δημητρίου από τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Εντατικές προσπάθειες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων πραγματοποιούνται στον Άγιο Δημήτριο. Πρόκειται για μία “μεγάλη πληγή” για τις συνοικίες του δήμου.

Η προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αστυνομία για την βελτίωση της εικόνας της πόλης είναι συνεχής και συστηματική. Είναι μόνιμη απειλή και εστία μόλυνσης με σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον εξ αιτίας των σκουριών, λάδιών υγρά φρένων κ.λ.π. που διαχέονται στο οδόστρωμα.

Ένα εγκαταλελειμμένο όχημα δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην διέλευση ατόμων με αναπηρία άλλα και γενικότερα σε όσους κινούνται πεζοί. Καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης, υπερ τροφοδοτώντας το πρόβλημα κάνοντάς το ακόμα πιο έντονο.

“Πολλές φορές είναι η κύρια αιτία πρόκλησης ατυχημάτων. Στην προσπάθεια αυτή αρωγός είναι και ο πολίτης. Επικοινωνήστε με το δήμο Αγίου Δημητρίου, τηλεφωνικά ή με email και ενημερώστε για τυχόν εγκαταλελειμμένα οχήματα στην γειτονιά σας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία, Σπήλιος Διαβολίτσης

Τα τηλέφωνα του δήμου είναι 213 200 7759 ή 213 200 7710. email: [email protected], [email protected]

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.