Ηλιούπολη: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του καλοκαιρινού camp
Το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του A’ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΔΗΛ, από τις 18/6 έως τις 27/7/2018, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του για το «Καλοκαίρι 2018», αποκομίζοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις.

Η έννοια της «Δημιουργικής Απασχόλησης» απέκτησε μια ουσιαστική, σημασία και διάσταση. Με την διοργάνωση ενδιαφερόντων δραστηριοτήτων και υπό την συνεχή καθοδήγηση από έμπειρους εκπαιδευτές, ο χρόνος των παιδιών αξιοποιήθηκε ευχάριστα και εποικοδομητικά.

Συγκεκριμένα, υπήρχε δυνατότητα παρακολούθησης διαφόρων ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σόφτμπολ), πολεμικών τεχνών (Tae Kwon Do), καλλιτεχνικών, μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού καθώς και συμμετοχής σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα («Οι μικροί αρτοποιοί», «Οι μικροί ζαχαροπλάστες», «Οι μικροί κηπουροί»).

Επιπροσθέτως για την ευχαρίστηση και εκπαίδευση των παιδιών έγιναν  επισκέψεις σε ενδιαφέροντες για αυτά προορισμούς, όπως το «Αττικό ζωολογικό Πάρκο», το «The wall», το «Adventure Park», κλπ.

Σημαντική διαφορά με πολλά αντίστοιχα του είδους καμπ, ήταν η καθημερινή παρουσία παιδοψυχολόγου, εκτός αυτής του γιατρού, προς βοήθεια παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες στο χαρακτήρα και την προσαρμογή τους στην «ομάδα».

Ο ΠΑΟΔΗΛ και η «ομάδα» του καμπ ανανεώνει το ραντεβού για τον δεύτερο κύκλο του ΚΔΑΠ «Καλοκαίρι 2018», για τις 27 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 για δύο ακόμα εβδομάδες δημιουργίας και παιχνιδιού, πριν την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Α’ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης (πολυκλαδικά). 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.