Αυθεντικό Northern shaolin & eagle claw kung fu, στον Άλιμο




Ο αθλητικός σύλλογος κινεζικών πολεμικών τεχνών Northern Shaolin Eagle Claw Kung Fu σας καλωσορίζει στο νέο του χώρο, που θα είναι σύντομα κοντά σας, στον Άλιμο!

Στο σύλλογό μας διδάσκονται δύο διάσημα παραδοσιακά συστήματα (ή αλλιώς στυλ) Kung Fu, τα οποία έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία Κίνα και φημίζονται για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά τους στη μάχη.

Και τα δύο συστήματα εκπροσωπούνται στις μέρες μας από 2 grand masters, το “Βόρειο Σαολίν” (Northern Shaolin) από τον Lung Kai Ming, ενώ η “Τέχνη του Αετού” (Eagle Claw) από τον Guo Xian He.

Στόχος μας είναι η διάδοση αυτών των στυλ στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα της φιλοσοφίας των κινεζικών πολεμικών τεχνών. To Kung Fu είναι μία πολυεπίπεδη ενασχόληση που βασίζεται στην βαθιά γνώση και εμπειρία αιώνων.

Μετά από επίμονη και συστηματική προπόνηση, ο ασκούμενος θα δει τ’αποτελέσματα της προσπάθειάς του. Φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση, έκρηξη, αντανακλαστικά, είναι οι πρώτες χαρακτηριστικές αλλαγές στο σώμα του.

Όσο ο χρόνος περνάει και η θέληση και η επιμονή για να γίνει καλύτερος στην τέχνη του δυναμώνουν, θα τον ανεβάσουν ένα επίπεδο παραπάνω κάθε φορά.

Αυτή εξάλλου είναι και η έννοια του όρου “Kung Fu”… “Ικανότητα & Χρόνος” πάνω σε κάτι που αγαπάς και εξασκείς.

Αριστοτέλους 37, Άλιμος, Τ.Κ. 17455

#noseckf #PolemikesTechnes #kungfu #wushu #martialarts #selfdefence #eagleclaw

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.