Ανδρέας Κονδύλης: Γνωρίστε τις ομορφιές του Αλίμου με το τρενάκι της χαράς




Βόλτα στο πάρκο της παραλίας με το ”τρενάκι της χαράς” έκαναν ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με τους αντιδημάρχους Αρτέμη Καραμολέγκο, Στέφανο Διαμαντή και Λουκία Μελισσαράτου.

Χωρίς αμφιβολία αποτελεί μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του δήμου για την ενίσχυση του τουρισμού της πόλης, η οποία ήδη έχει αγκαλιαστεί τόσο από τον κόσμο του Αλίμου όσο και από τους ξένους επισκέπτες.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του δήμου, το τρενάκι σε σύντομο διάστημα μετά και από την ανάπλαση της Μαρίνας αναμένεται να ξεναγεί τους επισκέπτες και να τους γνωρίζει τα σημεία του Αλίμου που έχουν περιβαλλοντικό, αρχαιολογικό ενδιαφέρον και φυσική ομορφιά, ενώ το τρενάκι θα περνά και μέσα από την αγορά τονώνοντας έτσι την τοπική οικονομία.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλίμου  Ανδρέας Κονδύλης, που ξεκινά φέτος και αναμένεται να συνεχιστεί ενδεχομένως σε διάφορες εορταστικές περιόδους του έτους.

Το συγκεκριμένο τρενάκι είναι το πρώτο στην Ελλάδα που χρησιμοποιήθηκε για την ανάδειξη χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος αλλά και για διαφημιστικούς λόγους με πρωτοβουλία του Αντώνη Γρυπάρη, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου στο οποίο ανήκει.

Το “τρενάκι της χαράς” σκορπίζει από το 1993 χαμόγελα και έχει μεταφέρει χιλιάδες κόσμου μικρούς και μεγάλους χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αφετηρία : Παραλία Αλίμου

Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά 19:00 – 23:00

Τιμές : Ενήλικες 3 ευρώ Παιδιά και Υπερήλικες 2 ευρώ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.