Aναβαθμίζεται ο παραλιακός δρόμος της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μετά από διάφορες παρεμβάσεις που έγιναν στην οδό Διαδόχου Παύλου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας, ο δήμος προχώρησε στην ασφαλτόστρωση του δρόμου, ενώ όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, σύντομα θα αναβαθμιστούν ο ποδηλατόδρομος και ο πεζόδρομος.

“Έφτασε η ώρα για την αναβάθμιση της παραλιακής μας οδού, της Διαδόχου Παύλου, όπου δυστυχώς επί 30 χρόνια δεν είχε γίνει η παραμικρή επισκευή” λέει ο Γιώργος Παπανικολάου.

“Περιμέναμε πρώτα (η αλήθεια είναι αρκετά) να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις των εταιριών κοινής ωφέλειας – για να μην έχουμε μετά μπαλώματα – ενώ προχωρήσαμε σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και κατασκευή νέων φρεατίων σε σημεία που εγκλωβιζόταν το νερό από την έλευση του Τραμ στη Γλυφάδα και μετά, ιδίως δε μπροστά στο παλιό Sirocco.

Αφού ολοκληρώθηκαν αυτά, στρώνουμε αυτές τις μέρες ολοκαίνουργια άσφαλτο σε όλο το δρόμο.
Η ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση της Γλυφάδας μας είναι μεγάλη, οι στόχοι μας είναι υψηλοί και περιθώριο για χαλάρωση δεν υπάρχει ούτε τον Αύγουστο.

Βήμα βήμα, με οργανωμένο σχέδιο, η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της πόλης μας συνεχίζεται.

Συνεχίζουμε μετά την ασφαλτόστρωση σύντομα με νέο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο και άλλες στοχευμένες, ποιοτικές παρεμβάσεις.

Όπως έχουμε προγραμματίσει, τα έργα οδοποιίας σε πολλά σημεία της πόλης μας, θα προχωρήσουν με αμείωτη ένταση το επόμενο διάστημα. Συνεχίζουμε”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.