7 απόπειρες εμπρησμού στον Υμηττό μέσα σε ένα 24ωρο – Αναζητείται ο δράστης




Ο δήμαρχος Ηλιούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) Βασίλης Βαλασόπουλος ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία ότι από χθες το βράδυ έχουν γίνει 7 απόπειρες εμπρησμού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Για τους εμπρησμούς φέρεται να ευθύνεται άντρας ηλικίας 40 περίπου ετών, με τζιν και καφέ μπλούζα και γυαλιά.
Αυτή τη στιγμή διενεργούνται περιπολίες από την αστυνομία και τα οχήματα της πυροσβεστικής.
Παρακαλείται όποιος πολίτης εντοπίσει οτιδήποτε σχετικό και ύποπτο να καλέσει αμέσως το 100 ή το 199 ορίζοντας με σαφήνεια το σημείο.
Ο ύποπτος, όπως αναφέρει ο δήμαρχος,  ενδεχομένως να δράσει και σε άλλα σημεία εκτός Ηλιούπολης.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “7 απόπειρες εμπρησμού στον Υμηττό μέσα σε ένα 24ωρο – Αναζητείται ο δράστης

  • 14/08/2018 at 9:25 πμ
    Permalink

    Ανακοίνωση για γέλια, για κλάματα ή για έντονο προβληματισμό?

    Αναφέρομαι στην ανακοίνωση που διαβάσαμε στην προσωπική σελίδα του Δημάρχου Ηλιούπολης και Προέδρου του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) κ. Βασίλη Βαλασόπουλου για τον επίδοξο εμπρηστή του Υμηττού.

    Λίγες μέρες μετά τη δολοφονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική οι προκλήσεις στη νοημοσύνη των πολιτών συνεχίζονται από αυτούς που κατέχουν επίσημες θέσεις, που αρκούνται μεν στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια, αλλά που ουσιαστικά ομολογούν την ανικανότητα τους να συλλάβουν ακόμα και αυτό τον τύπο που με τζιν, πράσινη μπλούζα και γυαλιά, τους δίνει επτά (7) φορές την ευκαιρία να τον συλλάβουν αλλά αυτοί αδυνατούν.
    Εδώ, πραγματικά όπως μου αναφέρουν συμπολίτες μας δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε.

    Έντονο προβληματισμό όμως δημιουργεί πως μία τόσο σοβαρή καταγγελία(?) – επικήρυξη δεν δημοσιεύτηκε στις επίσημες ηλεκτρονικές σελίδες της Ελληνικής Αστυνομίας ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά στο facebook του Δημάρχου.

    Άλλο ένα δείγμα προχειρότητας ή ακόμα μία ατυχής προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων σε ένα θέμα που μόνο για τέτοια «παιχνίδια» δεν προσφέρεται?
    Προφανώς και ο 40άρης με το τζιν και την πράσινη μπλούζα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εμπρηστής σε διατεταγμένη υπηρεσία, γιατί η όλη του κινητικότητα υποδηλώνει μάλλον κάποιον με ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα, που έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο των αρχών να τον συλλάβουν άσχετα αν αυτό δεν έγινε ποτέ….
    Ανάρτηση όμως υπήρξε!!!!

    Βλέπεται ο «ψυχάκιας» εμπρηστής αυτή την περίοδο «πουλάει» περισσότερο από τον ψυχάκια εκτελεστή αδέσποτων ζώων που σημαδεύει και εκτελεί τις γάτες στην Αγία Μαρίνα της Ηλιούπολης που παραμένουν ανυπεράσπιστες, από αυτόν που έχει την αρμοδιότητα και την υποχρέωση να το κάνει.
    Για αυτό όμως το θέμα «σιγή ιχθύος»!!!!

    Κώστας Γ. Σεφτελής
    Ανεξ. Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.