Στοίχημα: Τριάδα από τα προκριματικά




Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ στρέφεται σήμερα, Τρίτη (17/07), η προσοχή μας. Τρία παιχνίδια θα μας απασχολήσουν συνολικά και πιο συγκεκριμένα τα Λέγκια Βαρσοβίας – Κορκ Σίτι, Βαλέτα – Κουκέσι και Χόνβεντ – Ραμποτνίσκι. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbetοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Προβάδισμα η Βαλέτα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βαλέτα – Κουκέσι. Η ομάδα από την Μάλτα έκανε την μίνι έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλβανία, πήρε την ισοπαλία με 0-0 και έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Κακό ποιοτικά το ματς, ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός, φυσικά, το οποίο “βόλεψε” την Βαλέτα. Κάνει σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση, αγωνιζόμενη εντός έδρας. Η Κουκέσι διανύει περίοδο κρίσης, πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με νέο προπονητή στον πάγκο, ο οποίος δεν έχει κάνει παρά ελάχιστες προπονήσεις με την καινούρια του ομάδα. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα “κεφαλαιοποιήσουν” την εμφάνιση του πρώτου αγώνα, έδειξαν πιο “δεμένοι” από τους αντιπάλους τους και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.10.

Κρατάει” στο ημίχρονο η Κορκ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Κορκ Σίτι. Έστω και αν δυσκολεύτηκε, η Λέγκια κατάφερε να πετύχει το στόχο της στο πρώτο παιχνίδι στην Ιρλανδία. Επικράτησε 1-0, χάρη σε τέρμα του Κουχάρτζικ στο 79ο λεπτό και σήμερα αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο, η Κορκ, αν και δεν χωρά αμφιβολία ότι υστερεί αρκετά από άποψη ποιότητας ρόστερ, ήταν άκρως μαχητική, στάθηκε αρκετά καλά αμυντικά, τηρουμένων των αναλογιών, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, μια και το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι Πολωνοί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε, αλλά, από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν ότι δεν θα… πέσουν “αμαχητί”. Μπορεί η Κορκ να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της, το Χ2 στο ημίχρονο προσφέρεται στο ελκυστικό 2.20 και θα μπει στις επιλογές μας.

Με το No Goal στην Ουγγαρία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χόνβεντ – Ραμποτνίσκι. Θύμα έκπληξης έπεσε στο πρώτο παιχνίδι η Χόνβεντ και ηττήθηκε με 2-1. Καλείται σήμερα να δείξει καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να πάρει αυτή το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς πέρα από το γεγονός ότι αγωνίζεται εντός έδρας – έστω και χωρίς οπαδούς, καθώς είναι τιμωρημένη – διαθέτει και ποιοτικότερο σύνολο. Περιμένουμε από τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στη σημερινή αναμέτρηση, επιλογή θα αποτελέσει το No Goal, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.