Στοίχημα: Αμφίσκορα σε Σουηδία και Βραζιλία




Κυριακή (08/07) σήμερα, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο το κουπόνι περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες από Σκανδιναβία και Αμερική. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από Σουηδία, Νορβηγία και Βραζιλία, ωστόσο πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Novibet.

Goal/Goal στο Γκέτεμποργκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ και Κάλμαρ. Τεράστια ανάγκη είχε την διακοπή η Γκέτεμποργκ, η οποία συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, όντας στην 11η θέση της κατάταξης. Απ’ την άλλη, η Κάλμαρ έχει αφήσει μέχρι στιγμής καλύτερες εντυπώσεις από τους γηπεδούχους και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότερες έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, στη μεταξύ τους κόντρα το ενδεχόμενο να δούμε γκολ εκατέρωθεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 φαντάζει ως μια εξαιρετική επιλογή.

Κερδίζει εύκολα η Μόλντε

Περνάμε στην Νορβηγία και το παιχνίδι της Μόλντε κόντρα στη Βαλερένγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ξανά τα πατήματά τους στη σεζόν, έρχονται από δύο σερί επιβλητικές νίκες (3-0 τη Σταμπάεκ εντός έδρας, 4-0 την Μπραν εκτός έδρας), ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, στο -3 απ’ την “τριάδα”. Απ’ την άλλη, η Βαλερένγκα περνάει κρίση το τελευταίο διάστημα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς “τρίποντο” (0-2-1), μετράει μόλις ένα στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα (1-2-2), ενώ έχει μείνει άσφαιρη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Η Μόλντε έχει το απόλυτο 3/3 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, περιμένουμε μια άνετη επικράτηση, επομένως θα κρατήσουμε το Μόλντε -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.30.

Σκοράρουν Πόντε Πρέτα και Φορταλέζα

Ολοκληρώνουμε με Β’ Βραζιλίας και την κόντρα της Πόντε Πρέτα με τη Φορταλέζα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 18 βαθμούς όντας στο -5 από την τετράδα και τις θέσεις ανόδου, έχουν ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και η αγωνιστική τους άνοδος οφείλεται κυρίως στην παραγωγική γραμμή κρούσης τους. Η Φορταλέζα από την πλευρά της είναι μόνη πρώτη, βρίσκει δίχτυα στα περισσότερα από τα παιχνίδια της και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, στην προσπάθειά της να αποσπαστεί από τους διώκτες της. Πιστεύουμε πως αμφότερες θα βρουν έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.