”Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω” είχε γράψει στο ημερολόγιό του ο 15χρονος Νικόλας




«Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω…». Αυτή είναι μία από τις φράσεις που βρήκαν οι Αρχές στις σημειώσεις που έγραφε ο 15χρονος μαθητής από την Αργυρούπολη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρo πως ο 15χρονος έπεσε θύμα bullying, πράγμα που υποστηρίζουν μέσω δηλώσεών τους οι συμμαθητές του στα social media, ενώ το ίδιο φανερώνει και το σημείωμα που βρήκαν στο δωμάτιό του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, που εξέτασαν τις σημειώσεις του, είναι πως ο 15χρονος ήταν ένας άριστος μαθητής με ιδιαίτερες ανησυχίες, ο οποίος στο ημερολόγιο και στις σημειώσεις που κρατούσε τους τελευταίους τρεις μήνες κατέγραφε λεπτομερώς τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε ένα από τα κείμενά του, όπου αναφέρεται στην «κοινωνική αδικία της ζωής», ο ίδιος έγραψε πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει, ενώ σε άλλα σημεία περιγράφει πως είναι καλά και σε άλλα πως δεν είναι καλά.

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουμε πως στο προσωπικό ημερολόγιο του 15χρονου αναγράφονται προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα του αυτόχειρα, και όχι πρόσωπα με τα οποία τα συνδέει με bullying», επισημαίνουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.