Πρόσβαση στην παραλία για όλους-Επανήλθε το Seatrac για ΑμεΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην παραλία της Γλυφάδας τοποθετήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μια ολοκληρωμένη υποδομή για τη φιλοξενία των συνανθρώπων μας με αναπηρία.

Πρόκειται για το μηχανισμό Seatrac, δίπλα στον οποίο ο Δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε εκ νέου ειδικό διάδρομο, ντουζιέρα, κάθισμα για το συνοδό, ομπρέλες, κ.ά., ενώ διαμόρφωσε και θέσεις για ΑΜΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία. Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν.

Η ακριβής τοποθεσία είναι δίπλα απο την 3η μαρινα, η σταση του τραμ είναι Παραλια Γλυφαδας, η οδος Διαδοχου Παυλου 20 -(ενδεικτικα υπαρχει μια παλια ταμπελα Ασπρο Πιατο). Κατεβαίνοντας απο το τραμ ,προχωράτε στα δεξιά σας και θα δείτε το parking με τις επισημασμενες θέσεις ΑμεΑ, τουαλέτες και αποδυτήρια. Δίπλα αρχίζει ο ξύλινος διάδρομος που οδηγεί στην υποδομή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα το καλοκαίρι. Ο μηχανισμός αποτελείται από ράγες σταθερής τροχιάς, μέσα στις οποίες ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα μπορεί να κινηθεί μέσα και έξω από το νερό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.