Ο Τόσκας με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ στο Παλαιό Φάληρο
Τα προβλήματα της αστυνόμευσης στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου καθώς και οι σχετικές προτάσεις για την αντιμετώπιση τους, τέθηκαν στην προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πόλης με την παρουσία του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη , Υποστράτηγου ε.α Νικόλαου Τόσκα, του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβαλά, του Δημάρχου της πόλης Διονύση Χατζηδάκη καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ, των διοικητών Α.Τ & Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, αντιδημάρχων, εκπροσώπων των δημοτικών συνδυασμών και εκπροσώπων μαζικών φορέων, συλλόγων και ενώσεων κατοίκων.

Στην σύσκεψη εκτός από τα νέα δεδομένα του προβλήματος εξετάσθηκε και η υλοποίηση όλων όσων είχαν συμφωνηθεί σε ανάλογη συνάντηση των Δημάρχων της Νότιας Αθήνας με τον Αν. Υπουργό, στις 13/4/2018 ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.

Από την πλευρά του Αν. Υπουργού και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, δόθηκαν στα υπηρεσιακά όργανα όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος αστυνόμευσης και ελέγχου των περιοχών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με την ενίσχυση και αναδιάταξη της δύναμης αστυνόμευσης καθώς και των απαραίτητων μέσων. Αποφασίσθηκε η ενίσχυση της οργανικής δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου, η επί μονίμου βάσεως διάθεση ομάδας ΔΙΑΣ και ο έλεγχος της παραθαλάσσιας ζώνης της Πόλης.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.