Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στηρίζει έμπρακτα τις πληγείσες περιοχές στην Αττική




Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με την έμπρακτη βοήθεια στις πληγείσες περιοχές στην Αττική.

Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι με τους κατοίκους της Αττικής που βιώνουν μια πρωτοφανή τραγωδία. Η φωτιά αφήνει πίσω της έναν τραγικό απολογισμό με δεκάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Είμαστε στο πλευρό των θυμάτων έμπρακτα από την πρώτη στιγμή και η συμπαράσταση του Δήμου αλλά και των κατοίκων της πόλης μας την επόμενη μέρα είναι δεδομένη για όσες ανάγκες προκύψουν. Επικοινώνησα ήδη με τον φίλο Δήμαρχο Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνούς και συλλυπήθηκα για τις τραγικές απώλειες ανθρωπίνων ζωών. Τον ενημέρωσα πως ο Δήμος μας θα διαθέσει όποια βοήθεια χρειαστεί για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών αλλά και για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της περιοχής.

Ως Δήμαρχος νιώθω θλίψη για τα θύματα αλλά ταυτόχρονα δέος και υπερηφάνεια για όλους αυτούς που δίνουν από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τις φλόγες και ειδικότερα το πλήρωμα της πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο οι οποίοι, χωρίς δεύτερη σκέψη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή με έξι άνδρες και δύο οχήματα στην πρώτη γραμμή, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και τις ζωές τους.

Στο Δήμο μας έχουμε θέσει σε 24ωρη επιφυλακή το σύνολο της πολιτικής προστασίας όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων και ειδικότερα 40 πυροφύλακες και 16 δημοτικά πυροσβεστικά και διασωστικά οχήματα. Αυτά και αλλά διαθέσιμα μέσα βρίσκονται σε διασπορά μέσα και γύρω από την πόλη μας. Εύχομαι παρά τις όποιες προετοιμασίες να μην κληθεί κανένας μας να αντιμετωπίσει αντίστοιχης σφοδρότητας και ταχύτητας εξάπλωσης πύρινα ποτάμια ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.