Μειωμένο εισιτήριο για τους Αλιμιώτες στη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Θέατρο Αλίκη

Συγγραφέας
5 Ιουλίου, 2018
1 λεπτό διάβασμα

Ο Δήμος Αλίμου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», μας πάει στη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (Νταμάρι Βριλησσίων), την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Ο τραγουδοποιός παρουσιάζει φέτος ένα σόλο πρόγραμμα. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 19:30 ακριβώς, από τη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας.

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 10 Ιουλίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο 213 2008044 από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 1500. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας