Ένοπλος ληστής έσπειρε τον τρόμο στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ιωνίας,  στο Άνω Καλαμάκι, όταν ένοπλος κουκουλοφόρος άρχισε να πυροβολεί στην προσπάθεια του να ληστέψει χρηματαποστολή, ενώ δε δίστασε να απειλήσει περαστικούς προκειμένου να διαφύγει.

Ο κουκουλοφόρος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπάθησε να εξαφανιστεί χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, το οποίο όμως λίγα μέτρα παρακάτω του “έσβησε”.

Για να ξεφύγει προσπάθησε να επιβιβαστεί σε διερχόμενο όχημα σχολής οδηγών, που περνούσε από τη λεωφόρο Ιωνίας, με κατεύθυνση προς παραλία. Όμως, η μαθητευόμενη οδηγός που ήταν στο τιμόνι όταν τον είδε με το πιστόλι στο χέρι, πάτησε γκάζι ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα.

To κλεμμένο μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησε ο δράστης

Ο δράστης ωστόσο δεν πτοήθηκε, χωρίς να χάσει χρόνο σταμάτησε ένα διερχόμενο ΙΧ, έστρεψε το όπλο στην οδηγό και μητέρα δύο παιδιών τα οποία  μάλιστα εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα με σκοπό να τους βγάλει έξω, όμως η γυναίκα επιτάχυνε και ξέφυγε.

Τότε ο ένοπλος κουκουλοφόρος με την απειλή του πιστολιού ακινητοποίησε και τρίτο αυτοκίνητο ένα λευκό Golf, πυροβόλησε στον αέρα και ανάγκασε τον έντρομο οδηγό να βγει έξω. Κάθισε στο τιμόνι και εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τις σκηνές φαρ-ουεστ να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους μιλούν για έναν αδίστακτο κακοποιό, ενώ αναφέρουν πως έπειτα από την κλοπή του οχήματος, ο ίδιος κατευθύνθηκε προς τον  Άγιο Δημήτριο, όπου το εγκατέλειψε σε μία πλατεία. Εκεί απείλησε και άλλον οδηγό τον οποίο απομάκρυνε από το αυτοκίνητο του, ένα Fiat 500 όπου επιβιβάστηκε για ακόμη μία φορά και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα τους υπάλληλους της εταιρίας σεκιούριτι, ο ληστής μέσα από το κράνος φορούσε full face κουκούλα.

Την ώρα που έκαναν τον εφοδιασμό του ΑΤΜ της Πειραιώς, που βρίσκεται μέσα σε κατάστημα οπτικών, έσπασε την τζαμαρία και άρχισε να πυροβολεί για να πείσει τον υπάλληλο να του παραδώσει τα χρήματα.

Ταυτόχρονα όμως ενεργοποιήθηκε η “χρωμοπαγίδα” που καταστρέφει τα χρήματα και μόλις ο δράστης το κατάλαβε τράπηκε σε φυγή. Τον Μάρτιο του 2017 είχε γίνει ένοπλη ληστεία στο ίδιο ΑΤΜ (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Η επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.