Δωρεάν Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά στη Νέα Σμύρνη- Όλα τα δικαιολογητικά
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει δημιουργήσει για παιδιά ηλικίας από 5 – 12 χρονών τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Σκοπός είναι η δημιουργική απασχόληση όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, η κοινωνικοποίησή τους, η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους καθώς και η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή του προγράμματος στην ομαλότερη κοινωνική ένταξη των παιδιών, καθώς συναναστρέφονται καθημερινά με παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Τα παιδιά απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές με δημιουργικές δραστηριότητες: ρομποτική, πληροφορική, εικαστικά, μουσική, παιδαγωγικά, αθλητισμός, χορός, θεατρικό παιχνίδι, βιντεοπροβολές και επιτραπέζια παιχνίδια. Οι δράσεις που αναπτύσσονται στις δομές δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αναδείξουν τη δημιουργικότητα τους, να βελτιώσουν τις εκφραστικές δυνατότητες τους και να ψυχαγωγηθούν καθοδηγούμενα από το εξειδικευμένο προσωπικό του προγράμματος.

Στο Δήμο Ν. Σμύρνης λειτουργούν τρία ΚΔΑΠ. Το 1Ο στεγάζεται στο 7Ο δημοτικό (Ευξείνου Πόντου και Αγίων Σαράντα), το 2Ο στο 12Ο δημοτικό (Στ. Παρασκευοπούλου 37-39) και το 3Ο στο 4Ο δημοτικό (Αποστολάκη 2 και Κράτητος). Οι 3 δομές λειτουργούν 5 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 16:00 έως τις 20:00, εκτός της περιόδου από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου όπου το ωράριο λειτουργίας αρχίζει από τις 09:00 έως τη 13:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των γονιών. Όλες οι υπηρεσίες των ΚΔΑΠ παρέχονται δωρεάν!

Οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα των παιδιών που έγιναν δεκτά θα ανακοινωθούν σε μία εβδομάδα. Οι εγγραφές εκτός διαδικασίας ΕΣΠΑ συνεχίζονται. Τα χειμερινά τμήματα θα ξεκινήσουν 3 Σεπτεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες (αίτηση εγγραφή και απαραίτητα έγγραφα) μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://kdapns.com/.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.