Χρυσή η Φακίδη του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια Laser του ΝΟΒ στους Μεσογειακούς αγώνες στη Tarragona της Ισπανίας .

Η Νάνσυ Φακίδη μετά από 11 κούρσες κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα Laser Radial γυναικών το οποίο είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά Ελληνίδα αθλήτρια σε αυτή την κατηγορία. Χαρακτηριστικό της καταπληκτικής εμφάνισης που έκανε είναι ότι είχε εξασφαλίσει το Χρυσό πριν καν διεξαχθεί η τελευταία κούρσα!

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην κατηγορία των Ανδρών στάθηκε άτυχος καθώς 2 άκυρες κούρσες δεν του επέτρεψαν καλό πλασάρισμα στην κατάταξη παρά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε.

 

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Άρης Τεσουερ στο Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα, κατακτώντας την τέταρτη θέση στο σλάλομ ανδρών.
Η επιτυχία του Άρη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι άφησε πίσω του άτομα στην τελική κατάταξη αθλητές που συγκαταλέγονται στους καλύτερους της Ευρώπης!
Επόμενος στόχος για τον Άρη είναι μια διάκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών που θα γίνει στη νότια Γαλλία.
Ο Άρης μαζί με τους Ναθαναήλ Παύλο και Ποντιφιξ Αθήνα θα συμμετάσχουν επίσης στο Pro Am που θα γίνει 6-8 Ιουλίου στην Ιταλία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.