Ζητούν συνάντηση με τον Τσίπρα για τα “Ναστέϊκα”




Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ζητούν οι δήμαρχοι Ηλιούπολης, Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης για το θέμα των οικοπέδων που διεκδικούσε η οικογένεια Νασταίων και τα οποία οριστικά και αμετάκλητα κρίθηκε ότι ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

Οι τρεις δήμαρχοι, Βασίλης Βαλασόπουλος, Ανδρέας Κονδύλης και Γιάννης Κωνσταντάτος, με επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό, ζητούν να μην περάσουν τα οικόπεδα- φιλέτα στα χέρια των δανειστών αλλά  να δημιουργηθούν κοινόχρηστοι ανοιχτοί χώροι για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με αμετάκλητη Απόφαση του Αρείου Πάγου, ο αγώνας των τριών Δήμων για την παραχώρηση στο Ελληνικό Δημόσιο, των οικοπέδων που διεκδικούσαν οι καταπατητές (οικογένεια Νασταίων).

Την ιστορική δικαίωση του πολύχρονου αγώνα των Δήμων για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας, χαιρέτισε σύσσωμο το διαδημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των δήμων Ηλιούπολης, Αλίμου και Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Το διαδημοτικό Συμβούλιο όμως διαπίστωσε ότι ο αγώνας μέχρι την τελική απόδοση στους δημότες και την κατοχύρωση της περιουσίας από τους δήμους πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί. Οι δήμοι δεν έκαναν όλον αυτόν τον πολυετή αγώνα και τα έξοδα για να πληρωθούν οι δανειστές του Ελληνικού Κράτους.

Οι δήμοι αγωνίστηκαν για να αποδώσουν τη δημόσια περιουσία στους δημότες, να δημιουργήσουν κοινόχρηστους ανοιχτούς χώρους για όλους και να φτιάξουν τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Γι αυτόν τον λόγο παρακαλούμε να έχουμε μια συνάντηση μαζί σας, για να βοηθήσετε στην οριστική λύση του προβλήματος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.