Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της πεζογέφυρας στο Παλαιό Φάληρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ξεκίνησε η κατασκευή της πεζογέφυρας της Παραλιακής Λεωφόρου στο ύψος της οδού Αφροδίτης, καθώς εγκαταστάθηκε το πρώτο συνεργείο και ξεκίνησαν οι πασσαλοπήξεις στο αλσύλλιο δίπλα στην στάση ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ (έναντι εισόδου Μαρίνας Φλοίσβου).

Ο χώρος περιφράχθηκε, καθαρίσθηκε και παραδόθηκε για χρήση στην εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου και η οποία θα προχωρήσει στις εργασίες όπως αυτές προβλέπονται από την σχετική σύμβαση.

Η πεζογέφυρα θα έχει ύψος 8 μέτρα ώστε να περνάει πάνω από τις κολώνες ρευματοδότησης του τραμ, ενώ το μήκος της μεταλλικής γέφυρας θα είναι 57 μέτρα.

Η μία πλευρά θα βρίσκεται δίπλα στη στάση τραμ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ και η άλλη στο πεζοδρόμιο επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος (ύψος Αφροδίτης) και θα διαθέτει δύο ασανσέρ σε κάθε πλευρά.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται μέσω του Π.Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφέρεια Αττικής).

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.