Στοίχημα: Ουρουγουάη με κάλυψη (VIDEO)




Σέντρα στη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα! Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η σπουδαία αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αργεντινή, ενώ στις 21:00 η Ουρουγουάη τίθεται αντιμέτωπη με την Πορτογαλία. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν, φυσικά, και τα δύο παιχνίδια! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες 2018 στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίζετε με απόλυτη ασφάλεια.

Προβάδισμα η Ουρουγουάη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το βραδινό ματς, Ουρουγουάη – Πορτογαλία. Η Ουρουγουάη είχε την τύχη να κληρωθεί στον ευκολότερο, ίσως, όμιλο του Μουντιάλ, δεν εντυπωσίασε απέναντι σε Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία, τις κέρδισε ωστόσο αμφότερες με 1-0, ενώ την τελευταία αγωνιστική πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση και επιβλήθηκε 3-0 της Ρωσίας. Δεν δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση, μπορεί να μην θέλγει με την απόδοσή της, ωστόσο είναι άκρως αποτελεσματική.

Από την άλλη πλευρά, η Πορτογαλία προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, κόντρα στο Ιράν την 3η αγωνιστική των ομίλων κινδύνεψε με αποκλεισμό. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν είναι το ίδιο καλή αμυντικά όπως το 2016, όταν έφτασε στην κατάκτηση του Euro, έχει δεχθεί ήδη τέσσερα γκολ, επιτρέπει πολλές τελικές στον αντίπαλο, επιθετικά δείχνει υπερβολικά εξαρτημένη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος την οδηγεί με τέσσερα τέρματα μέχρι στιγμής.

Η Σελέστε, συμπερασματικά, έδειξε αποτελεσματική και “κυνική” στη φάση των ομίλων, οι Ίβηρες έχουν προβλήματα με τη διαχείριση της πίεσης και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αμυντικά δεν θυμίζουν ομάδα… Σάντος. Θεωρούμε ότι η Ουρουγουάη έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

 

Κερδίζει η Γαλλία

Περνάμε στο παιχνίδι των 17:00, ανάμεσα στη Γαλλία και την ΑργεντινήΗ Γαλλία δεν χρειάστηκε να ανεβάσει “στροφές” στη φάση των ομίλων, οι… συμπαθητικές απλά εμφανίσεις της τις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Αυστραλία και Περού της χάρισαν οριακές νίκες, στο φινάλε το 0-0 με τη Δανία “βόλεψε” αμφότερες. Σοβαρή αμυντικά, δέχθηκε γκολ μόνο από το ανόητο πέναλτι του Ουμτιτί απέναντι στους Αυστραλούς, ενώ επιθετικά το σχήμα με τον Γκριζμάν πίσω από τον Ζιρού και τους Ματουιντί, Εμπαπέ στα άκρα λειτούργησε καλύτερα από το 4-3-3 που είχε επιλέξει αρχικά ο Ντεσάμπ.

Η Αργεντινή, από την άλλη πλευρά, λίγο έλειψε να μείνει εκτός συνέχειας, τελικά κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση επικρατώντας την τελευταία αγωνιστική τη Νιγηρίας με 2-1. Βγήκε μπροστά ο Λιονέλ Μέσι στο συγκεκριμένο ματς, είχε άξιο συμπαραστάτη τον Μπανέγα, ωστόσο το πρόβλημα με τους Αργεντίνους είναι ότι οι υπόλοιποι παίκτες, αν εξαιρεθούν ο Οταμέντι και ίσως οι Μασεράνο, Ρόχο, απογοητεύουν, ενώ το ζήτημα με τον Σαμπάολι στον πάγκο εξακολουθεί να υφίσταται.

Η νίκη στο παιχνίδι με τη Νιγηρία και η πρόκριση στους “16” μπορεί να έκρυψαν κάποια από τα προβλήματα της Αλμπισελέστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν. Αγωνιστικά, η Αργεντινή τα περιμένει – σχεδόν – όλα από τον Μέσι, η Γαλλία διαθέτει την ποιότητα και τον χαρακτήρα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των αντιπάλων της, θα πάμε με τη νίκη των “τρικολόρ” σε απόδοση 2.40.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

Γαλλία – Αργεντινή

Ουρουγουάη – Πορτογαλία

https://www.youtube.com/watch?v=kQa51_AB1g0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.