Στοίχημα: Επιλογές από Βραζιλία και Φινλανδία




Στις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων επικεντρώνεται για ακόμη μια ημέρα η προσοχή στο στοιχηματικό πρόγραμμα, ενώ δράση υπάρχει επίσης σε Βραζιλία, Φινλανδία, Σουηδία και Λευκορωσία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε ένα αναλυτικό αφιέρωμα για την Εθνική Αργεντινής και τις υπόλοιπες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Με το NGoal στη Β’ Βραζιλίας

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Φιγκεϊρένσε – Σαμπάιο Κορέα. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προς το παρόν δείχνουν να «βράζουν στο ίδιο καζάνι». Η Φιγκεϊρένσε καταλαμβάνει την 5η θέση με 17 πόντους έπειτα από 10 ματς, ενώ η Σαμπάιο Κορέα μετράει μόλις τρεις πόντους λιγότερους και βρίσκεται στην 11η θέση. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), θα ήθελαν να έχουν εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα τους, εκεί έχουν ρεκόρ 2-1-2, δεν κέρδισαν στα τρία τελευταία ματς στο γήπεδο τους. Απ’ την άλλη, η Σαμπάιο Κορέα έχει διακυμάνσεις στην απόδοση της, χαρακτηριστικό είναι ότι μετράει ρεκόρ 4-2-4 στις πρώτες 10 αγωνιστικές, έρχεται από 3/4 NGoal, είναι βελτιωμένη αμυντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θεωρούμε ότι το ματς θα πάει σε χαμηλό τέμπο, άλλωστε οι ομάδες κουβαλούν κόπωση απ’ τα ματς της Παρασκευής, επιλέγουμε το NGoal σε απόδοση 1.85.

Δε χάνει η Ίλβες

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κουόπιο – Ίλβες. Είναι παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Α’ Φινλανδίας, με τις δύο ομάδες να έρχονται από «στραβά» αποτελέσματα και να ψάχνουν αντίδραση. Η Κουόπιο δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ουραγό Τούρκου (0-0) και έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά απ’ τη νίκη, αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα 2-3 απ’ την Κέμι Κινγκς. Καταλαμβάνει την 2η θέση με 21 πόντους, στο -10 απ’ την πρωτοπόρο Ελσίνικι και στο +3 απ’ την 5η Ίλβες. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εκτός έδρας διασυρμό 4-1 κόντρα στη Χόνκα, ματς που έδωσε τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), όπου ήταν εξαιρετικοί αμυντικά, δε δέχτηκαν ούτε ένα γκολ! Η Ίλβες είναι σε καλύτερο μομέντουμ, η ήττα απ’ τη Χόνκα μπορεί να αποδειχτεί κακή παρένθεση, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα, επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.