Σκηνοθέτησε βιασμό για να εκδικηθεί τον πρώην της




Μια 23χρονη στην Ηλιούπολη σκηνοθέτησε βιασμό σε βάρος της για να εκδικηθεί τον πρώην φίλο της! Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες, στην λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η 23χρονη σε κακή κατάσταση, στις 3 τα ξημερώματα, εμφανίστηκε στην πιάτσα ταξί που βρίσκεται εκεί κοντά και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Στους ταξιτζήδες που την ρώτησαν τι συνέβη, είπε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που την παρέλαβε την μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο τμήμα ασφάλειας Ηλιούπολης για να δώσει κατάθεση.

Στους αστυνομικούς είπε ότι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της την πλησίασε ένας άγνωστος την έριξε κάτω και την βίασε. Άρχισε να πέφτει όμως σε αντιφάσεις και λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε ότι όλα ήταν σκηνοθετημένα για να εκδικηθεί τον πρώην της με τον οποίο είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για “ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση αρχής” .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.