Παλαιό Φάληρο: Το πανηγύρι του συλλόγου “Αθηνά”
Το Δ.Σ. σας προσκαλεί στο ετήσιο πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. στον Προαύλιο χώρο του 8ου και του 13ου Δημοτικού Σχολείου, που βρίσκονται στην οδό Σωκράτους και Κουντουριώτη, πλησίον του Σκλαβενίτη. Σκοπός, να διασκεδάσουμε με τους: Χρήστο Κυριάκου, Παύλο Λαφιά και τη Σοφία Ξεναρίου αλλά και να απολαύσουμε όμορφα χορευτικά με πολλές εκπλήξεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα γίνουμε μια παρέα που θα προσφέρει τρόφιμα για τη στήριξη οικογενειών που μένουν στο Παλαιό Φάληρο.

Σας περιμένουν παραδοσιακές μακαρονάδες φτιαγμένες από τα μέλη μας, όπως και γουρουνοπούλα, κοκορέτσι και σουβλάκια από το ‘’Σέσουλα Καλαμάκι’’.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ»’/Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.