Ο δήμαρχος Αλίμου στην εκδήλωση αποφοίτησης του ΕΠΑΛ Αλίμου




Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, σε μια λιτή, αλλά γεμάτη ζεστασιά τελετή, αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Γ’ Τάξης και τους ευχηθήκαμε «Καλό Κατευόδιο», στο νέο, μεγάλο ταξίδι που ξεκινάει ο καθένας τους προς την Ιθάκη του!

Για πρώτη φορά εκδήλωση αποφοίτησης του ΕΠΑΛ Αλίμου τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ο πρώτος πολίτης της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Γιάννης Μαριόλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΕΠΑΛ Αλίμου κ. Μάκης Μανώλης, η κ. Ντόρα Δανοχρήστου και τέλος, οι αγαπητοί μας συνάδελφοι, ο πρώην Διευθυντής κ. Παύλος Μωραΐτης και πρώην Υποδιευθυντής μας κ. Βασίλης Νικολάου.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες που συνοδεύονταν από γονείς και κηδεμόνες, χαιρέτησε η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αλίμου, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων. Η Διευθύντρια μεταξύ άλλων επισήμανε το ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει για το σχολείο μας η παρουσία του Δημάρχου στην εκδήλωση και τόνισε ότι σηματοδοτεί την αφετηρία μιας ακόμα πιο δημιουργικής συνεργασίας. Σηματοδοτεί εκτός από το ενδιαφέρον, την αναγνώριση της προσφοράς και της δράσης του σχολείου μας στην τοπική και την ευρύτερη κοινωνία.

Κατόπιν θερμό χαιρετισμό στους αποφοίτους και τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή σταδιοδρομία, επισήμανε τη συμβολή του σχολείου και την αναγκαιότητα της υπάρξής του στον Δήμο μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κ. Παύλος Μωραΐτης και κ. Βασίλης Νικολάου οι οποίοι χαιρέτησαν και με την εμπειρία της ζωής έδωσαν στα παιδιά «οδηγίες προς ναυτιλομένους». Ο Σύλλογος Διδασκόντων για να ευχαριστήσει τους πρώην συναδέλφους μας για την πολυετή προσφορά και τον καλό αγώνα που έδωσαν ως εκπαιδευτικοί, τους πρόσφερε τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια κάλεσε τους εκπαιδευτικούς κ. Άγγελο Κωνσταντινίδη, κ. Μαρία Μαντουβάλου και κ. Δημήτρη Φρυδά να τη βοηθήσουν στην απονομή των αναμνηστικών που είχαν ετοιμαστεί για τα παιδιά. Οι μαθητές της Πληροφορικής που είχαν συμμετάσχει στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Σχολείου «Η Ιστορία του Τόπου μου – Η Ιστορία του Σχολείου μου» που παρουσιάσθηκε ως δρώμενο στους Θουκυδίδειους Θεατρικούς Αγώνες που οργάνωσε ο Δήμος Αλίμου υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας πήραν και σχετικό αναμνηστικό έπαινο.

Η απονομή των αναμνηστικών με τα πειράγματα και τις ζητωκραυγές όλων, εξελίχθηκαν σε πανηγύρι, που όπως όλα τα πανηγύρια κατέληξε σε ένα νόστιμο κέρασμα… Την ευθύνη για την οργάνωση αυτής της όμορφης γιορτής είχαν ο Σύλλογος Γονέων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ.

Αγαπητά μας παιδιά…
Είμαστε σίγουροι, ότι με τις γερές βάσεις που έχετε από τις οικογένειές σας, αλλά και με όσα εφόδια σας έδωσε η σχολική σας ζωή και οι καθηγητές σας, άλλοι αμέσως στο στίβο της ζωής, άλλοι ως φοιτητές, θα τιμήσετε όσα χτίσαμε μαζί αυτά τα χρόνια, με την ευσυνειδησία, την τιμιότητα, την εργατικότητα και πάνω από όλα με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!! που θα επιδείξετε.
Είθε να είναι όμορφο και μακρύ το ταξίδι σας προς την ΙΘΑΚΗ!!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ: epalalimou.wordpress.com

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.