Μαρίνα Φλοίσβου: Έσπασαν το ΙΧ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Θύμα επιτήδειων που σπάνε αυτοκίνητα και κλέβουν ότι βρούνε μέσα σε αυτά, έπεσε την Τρίτη το βράδυ ο Βαγγέλης Γκούμας.

Ο δημοσιογράφος του Star βρισκόταν σε εκδήλωση στην μαρίνα Φλοίσβου και είχε παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ που βρίσκεται έξω από αυτήν.

Στο σημείο βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους και όταν τελείωσε τη δουλειά του πήγε να πάρει το αυτοκίνητο για να φύγει.

Αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο θόρυβος από τα σπασμένα γυαλιά τον έκαναν να αναρωτηθεί τι συμβαίνει.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και συνειδητοποίησε πως του είχαν σπάσει το εμπρός μικρό τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα και να ψάξουν το αυτοκίνητο για να πάρουν ότι έχει μέσα.

Η ζημιά δεν ήταν μεγάλη σε αντίθεση με την ταλαιπωρία, καθώς έπρεπε να έρθει η αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό αλλά και να ακολουθηθεί η διαδικασία για την αντικατάσταση του τζαμιού.

Όπως αποδεικνύεται τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά δεκάδες στην Αττική ακόμα και σε πολυσύχναστους δρόμους.

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη/zougla.gr

Μένουμε Νότια –έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.