Ληστές πυροβόλησαν ιδιοκτήτη κάβας στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Αιματηρή κατάληξη είχε η απόπειρα ληστείας σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, oι τρεις επίδοξοι ληστές έφτασαν στις 12:30 το μεσημέρι με δύο μηχανάκια στην κάβα που βρίσκεται στην οδό Αγίας Βαρβάρας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο που επέβαιναν στο πρώτο μηχανάκι εισέβαλαν στην κάβα με σκοπό τη ληστεία. Εντός του καταστήματος ήταν οι συνιδιοκτήτες της κάβας, που είναι αδέλφια. Ο ένας από τους κακοποιούς άρχισε να παλεύει με τον ένα, ο δεύτερος χωρίς άλλη κουβέντα, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στο πόδι τον δεύτερο αδελφό, ηλικίας 65 ετών. Ο άλλος εκ των ιδιοκτητών κατάφερε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Στην περιοχή βρισκόταν λαϊκή αγορά σε εξέλιξη και το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά σε δεκάδες πολίτες με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση και αναταραχή.


Ο 65χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ψάχνουν το χώρο της κάβας για αποτυπώματα καθώς και υλικό από κάμερες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους τρεις άνδρες που δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Ο αδελφός των συνιδιοκτητών της κάβας περιγράφει τον εφιάλτη που έζησαν τα αδέλφια του

Η νύφη  των ιδιοκτητών της κάβας έσπευσε με τον σύζυγό της για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί:

https://www.youtube.com/watch?v=uvTrcsVI78E

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.