Ηλιούπολη: Απογοήτευση για την ματαίωση των σχολικών αγώνων
(Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης)

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους μαθητές αλλά και στους γονείς της πόλης μας, το φετινό … κατόρθωμα (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) της Δημοτικής Αρχής, να ματαιώσει την διεξαγωγή των σχολικών αγώνων.

Πρόκειται για έναν Θεσμό πλέον, που για πάρα πολλά χρόνια ανελλιπώς , δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των δημοτικών Σχολείων να συναγωνιστούν και να «κοινωνικοποιηθούν» μέσα από τον Αθλητισμό και τα Ιδεώδη που τον χαρακτηρίζουν.

Την προηγούμενη σχολική χρονιά μάλιστα, με δική μας πρόταση, η Σχολική Επιτροπή Β΄ Βάθμιας, σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΗΛ, επέκτεινε το σχολικό Πρωτάθλημα και στα Γυμνάσια της πόλης.

Αντί λοιπόν φέτος, να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την καθιέρωση, δυστυχώς βρεθήκαμε μπροστά στην οριστική ματαίωση, γεγονός που είναι κατανοητό ότι σκορπάει την Απογοήτευση στα παιδιά _- ειδικά σ΄ εκείνα της Στ΄ τάξης που το λαχταρούσαν τόσον καιρό – και κατ΄ επέκτασιν στις Οικογένειές τους.

Θεωρούμε ότι μια Συγγνώμη των … «Αρμοδίων» προς αυτά τα παιδιά, όχι μόνον δεν θα έβλαπτε αλλά ….ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ…

Για το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης

Ο Πρόεδρος
Τασούλας Μιχάλης

Η Γραμματέας
Κουφουδάκη Ντόρα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.