Hλιούπολη: «Μύθοι και αλήθειες για την κάνναβη»




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Καλαβρύτων με τίτλο: «Μύθοι και αλήθειες για την κάνναβη, με αφορμή το πρόσφατο νομοσχέδιο», σε ένα πάρα πολύ φιλόξενο, για τις καλοκαιρινές μέρες, θεατράκι.

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες, με αμείωτο ενδιαφέρον και πλήθος ερωτήσεων, με συνεχείς τοποθετήσεις από τους ομιλητές.

Θα θέλαμε να σταθούμε στον ιδιαίτερα ποιοτικό χαρακτήρα του διαλόγου που εξελίχθηκε μεταξύ του κοινού και των ομιλητών, καθώς και στην ευρύτητα των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, αφού έγινε λόγος για τις ιατρικές χρήσεις της κάνναβης, τις θεραπευτικές ιδιότητες, μέχρι τη βιομηχανική παραγωγή και την αειφόρο αναπτυξιακή τροχιά της.

Σε αυτό το σημείο, να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για τις λεπτομερέστατες και τεκμηριωμένες εισηγήσεις τους, τους ομιλητές, Στάθη Γιαννακίδη, βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α νομού Ξάνθης, Δημήτρη Γερονίκο, γεωπόνο, Κωνσταντίνο Σύρο, πρόεδρο του συλλόγου «Ασθενείς Υπέρ Της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης», και μέλος της Κοιν.Σ.Επ Canncurecollective, Γιώργο Σταμάτη, γεωπόνο και μέλος των Συνεργών με την Ηλιούπολη, καθώς και την Jackie Poitras, πρόεδρο του συλλόγου «ΜΑΜΑδες για την ΚΑνναβη» που παραβρέθηκε, συνεισφέροντας πολύτιμα στη συζήτηση.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον νεαρό φίλο και συντοπίτη μας, Νίκο Τραγανή, που μας διασκέδασε μετά το τέλος της εκδήλωσης, με τις εξαιρετικές μουσικές του.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας, τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες όλων των ηλικιών που ανταποκρίθηκαν ξανά στο κάλεσμα μας, με έντονο ζήλο και ενδιαφέρον και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε μαζί τον δημόσιο διάλογο και τις ανοιχτές συζητήσεις.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.