Γλυφάδα: Ο δήμος δέχεται απειλές για την παιδική χαρά στην παραλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Με μια ανάρτηση στο facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. γνωστοποιεί ότι δικηγόρος κατοίκου της παραλιακής προσπάθησε να διακόψει τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή της παιδικής χαράς στην παραλία, με σήμα κατατεθέν ένα πειρατικό καράβι.

Ο δήμαρχος λέει ότι η παραλία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν όσες απειλές και αν δεχθούν.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου:

“Είμαι δικηγόρος και εκπροσωπώ ιδιοκτήτη απέναντι κατοικίας. Δεν έχετε δικαίωμα να φτιάχνετε παιδική χαρά εδώ πέρα”.

Έτσι ξεκίνησε η μέρα μας σήμερα. Με δικηγόρο κατοίκου της παραλιακής να προσπαθεί να διακόψει τις εργασίες για ένα παιδότοπο – κόσμημα που φτιάχνουμε στην παραλία μας, με όλες φυσικά τις νόμιμες διαδικασίες.
Την πρώτη παιδική χαρά που αποκτά η παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας, σε ένα σημείο κοντά στη θάλασσα, κάτω από τον παραλιακό δρόμο και τη γραμμή του τραμ, που επελέγη πρώτα από όλα για να δώσει χαρά στα παιδιά μας αλλά και επειδή δεν δημιουργεί την παραμικρή όχληση σε κανένα.

Για να το ξεκαθαρίσουμε σε όλους:
Η παραλία μας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο η δημοτική μας αρχή το προφυλάσσει, το συντηρεί και το αναβαθμίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όσες απειλές κι αν δεχθούμε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Γλυφάδα: Ο δήμος δέχεται απειλές για την παιδική χαρά στην παραλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 • 26/06/2018 at 10:17 μμ
  Permalink

  Σίγουρα δε θα έχει παιδιά ο εν λόγω κύριος.

  Απαντήστε
  • 28/06/2018 at 5:51 μμ
   Permalink

   Φανταστείτε να φτιάξουν σχολείο κάτω από το μπαλκόνι του. Στη Χάγη θα φτάσει.

   Απαντήστε
 • 28/06/2018 at 5:51 μμ
  Permalink

  Το αιτιολογικό δεν αναφέρετε. Δεν μπορεί ο καθένας να βάζει δικηγόρους για το παραμικρό και μάλιστα εκεί που δεν τον αφορά.

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.