ΕΛΚΕΘΕ: Νέες μετρήσεις αποδεικνύουν την καθαρότητα των νερών στον Άλιμο




Μετά τις μετρήσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις ακτές του Αλίμου (Μάρτιος-Απρίλιος 2018) και τα εξαιρετικά αποτελέσματα για την ποιότητα του νερού, έρχεται και η γνωμοδότηση του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) που επισφραγίζει την καθαρότητα των νερών στις παραλίες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που πραγματοποίησε στις 20 Ιουνίου, η κολύμβηση είναι πλέον ασφαλής, όπως και πριν από τη ρύπανση λόγω του ναυαγίου του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Καλές βουτιές!

«Μιλάμε πλέον για μια ποιότητα νερού που την έχουμε μετρήσει κατ’ επανάληψη με διάφορους φορείς και είναι διασταυρωμένα και διαπιστωμένα παρά πολύ καλή. Είναι υψηλή η ποιότητα του νερού, όπως ήταν και προηγουμένως» δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.