Δάσος από χασισόδεντρα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα και συνελήφθησαν δυο εμπλεκόμενοι αλλοδαποί.

Έπειτα από αξιοποίηση ερευνητικών στοιχείων και δεδομένων σχετικά με καλλιέργεια φυτείας κάνναβης εσωτερικού χώρου και ενδελεχή αστυνομική διερεύνηση, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Επιπρόσθετα εντοπίσθηκε και ο χώρος που είχαν εγκαταστήσει το παράνομο εργαστήριο.

 Χθες (6-6-2018) οργανώθηκε το απόγευμα αστυνομική επιχείρηση, στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και της Γλυφάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί εμπλεκόμενοι καλλιεργητές-διακινητές.

Σε ισόγειο διαμέρισμα και στον υπόγειο βοηθητικό χώρο, στην Καλλιθέα εντοπίσθηκε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο παράνομο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργεια κάνναβης.

Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες, τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, δραστηριοποιούντο στην επαγγελματικής μορφής καλλιέργεια και διακίνηση υδροπονικής με το προσδοκώμενο όφελος από τις ποσότητες που θα διακινούσαν, μετά τη συγκομιδή και επεξεργασία των δενδρυλλίων που κατασχέθηκαν, να υπερβαίνει τις -350.000- ευρώ.

Από την έρευνα στις τρείς οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • – 470 – δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -12- κιλών και -645- γραμμαρίων
  • ποσότητα χασισέλαιου βάρους -49- γραμμαρίων
  • πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου υδροπονικής καλλιέργειας
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -1.420- ευρώ
  • -8- κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.