Αυτά είναι τα περιπολικά που δώρισε ο δήμος στο αστυνομικό τμήμα των 3Β
Δυο νέα περιπολικά μάρκας Suzuki Vitara θα έχει στη διάθεσή του το αστυνομικό τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για τη δωρεά που έκανε ο δήμος στην ΕΛΑΣ  με τη δέσμευση ότι για 8 χρόνια θα αστυνομεύουν αποκλειστικά την περιοχή. Σήμερα εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαμιχαήλ.

Δείτε την ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Γραμματέα Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗ Γεωργίου και ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου με τον Δήμαρχο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ. Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ και τον Αντιδήμαρχο Βασίλη ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε τόσο στον Δήμαρχο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ, όσο και στον Αντιδήμαρχο κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, την ικανοποίηση μας για την υλοποίηση της απόφασης, που αφορούσε την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων, η όποια θα παραληφτεί, εντος των επόμενων ημερών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.


Όπως τονίστηκε από πλευράς μας, η απόφαση του ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β για την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων μάρκας Suzuki vitara στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνδράμει αποφασιστικά στην καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών, αλλά παράλληλα συμβάλει σε καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδέλφους μας ,που θα εκτελούν εποχούμενες περιπολίες και που έρχεται σε μια εποχή ,που εξαιτίας των μνημονιακων περικοπών ,οι συνάδελφοι μας διαπιστώνουν καθημερινά το επίπεδο του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού να διολισθαίνει.


Από πλευράς του κ. Δημάρχου μας δόθηκε διαβεβαίωση, ότι όπου υπάρχει δυνατότητα και είναι εφικτό, θα είναι διαθέσιμος στην συνδρομή για καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ,ενώ μας γνώρισε ότι από πλευράς Δήμου αναπτύχτηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να εγκατασταθούν δυο(2) δομές ασφαλείας στις περιοχές ΒΟΥΛΑΣ και ΒΑΡΗΣ , χωρίς να επιβαρυνθεί ο Οργανισμός της ΕΛ.ΑΣ .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.