Άλιμος: Η πεζογέφυρα από ψηλά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κάποια προβλήματα με τη ΔΕΗ καθυστερούν σύμφωνα με πληροφορίες την ολοκλήρωση της πεζογέφυρας, στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στον Άλιμο. Εκκρεμούν οι εργασίες στο ρεύμα της παραλιακής προς Πειραιά, όπου γεωτρύπανο θα ανοίξει τρύπες για τις βάσεις της πεζογέφυρας, στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Αρτοποιείο · Καφετέρια Elias και το Dozen Donuts.

Για όσο  διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες θα γίνεται διακοπή στο ένα ρεύμα της κυκλοφορίας.

Η πεζογέφυρα θα έχει ύψος 11 μέτρα και θα διαθέτει κυλιόμενες σκάλες και ασανσέρ. Η μία πλευρά θα βρίσκεται δίπλα στο Penarrubia και η άλλη στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Αρτοποιείο · Καφετέρια Elias και το Dozen Donuts.

Η κατασκευή της ήταν αίτημα και προσπάθεια όλων των δημοτικών αρχών τα δέκα τουλάχιστον τελευταία χρόνια, ώστε οι πολίτες να έχουν ασφαλή και αδιάκοπη πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ/I LOVE ALIMOS

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: Η πεζογέφυρα από ψηλά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 11/06/2018 at 9:27 πμ
    Permalink

    Περναω και βλεπω την ανυψωση της. Το μονο κακο σε αυτο το εργο ειναι οτι εκλεισαν ολη την προσοψη του Dozen Donuts. Δηλαδη σαν επιχειρηση δεν φαινεται καν ποια εκει που εβλεπε παραλιακη!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.