Βρέθηκε νεκρή στην Άνω Γλυφάδα η 75χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Ηλιούπολη




Βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί σε απόκρημνη περιοχή στην Άνω Γλυφάδα, η 75χρονη Μαρία Σούκα που έπασχε από Αλτσχάιμερ και είχε εξαφανιστεί με το σκυλάκι της, στις 28 Απριλίου, από την Ηλιούπολη. Η γυναίκα αναγνωρίστηκε από οικείους της ενώ δίπλα της βρέθηκε το σκυλάκι.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε περιπατητής, o oποίος άκουσε τα γαυγίσματα του σκύλου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Δείτε την ανάρτηση του ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, SPAZ Greece)

Η γυναίκα που είχε χαθεί το Σάββατο απο την Ηλιούπολη μαζί με τον σκυλάκο της βρέθηκε νεκρή δυστυχώς σήμερα το πρωί στην Άνω Γλυφάδα.
Κληθήκαμε να παραλάβουμε τον πιστό της φίλο, που ήταν μαζί της ως το τέλος, και τον παραδώσαμε στο ΑΤ Ηλιούπολης όπου τον περίμεναν δικοί της άνθρωποι.
Ο ΣΠΑΖ εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους, λυπόμαστε πολύ και τους ευχόμαστε καλή δύναμη

Η γυναίκα που είχε χαθεί το Σάββατο απο την Ηλιούπολη μαζί με τον σκυλάκο της βρέθηκε νεκρή δυστυχώς σήμερα το πρωί στην…

Publiée par ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece) sur mercredi 2 mai 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.