Στον Άλιμο το 4ο Φεστιβάλ Κωνσταντινουπολιτών




Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών, που αποτελεί τον ενωτικό φορέα των ανά τον κόσμο διασπαρμένων Σωματείων των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Κωνσταντινουπολιτών, “Η Ρωμιοσύνη στην Πόλη του χθες και του σήμερα”.
Η διοργάνωση τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Το 4ο Φεστιβάλ Κωνσταντινουπολιτών θα διεξαχθεί 12 & 13 Μαΐου 2018 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο*, με Δωρεάν είσοδο για την παρακολούθηση όλων ανεξαιρέτως των εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο του τριήμερου Φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν εκθέσεις και εκδηλώσεις των Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων – μελών της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών.

Το πλήρες πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙΟΜΚΩ) www.oiomko.org

Τόπος Διεξαγωγής :
Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο
Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος

Η πρόσβαση στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Β.Α.Κ), γίνεται τόσο από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης (ύψος Βιοκαρπέτ), όσο και από την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Εξυπηρετείται από τις γραμμές Αστικών Λεωφορείων 101 (από παραλία – Φλοίσβος) και 109 (από Σταθμό Μετρό Αγ. Δημητρίου) με αποβίβαση στην στάση Στροφή.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.