Αγάπη για το περιβάλλον και τη φύση
Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα τιμήσει για άλλη μια φορά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη.

Προσκεκλημένα όλα τα παιδιά της πόλης για να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια και δράσεις με θέμα την αγάπη για το περιβάλλον και τη φύση.

Θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν τα δικά τους λαχανικά και να ζωγραφίσουν τη φύση. Ακόμη, θα διακοσμήσουν, με τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του ΚΔΑΠ, πάνινες τσάντες με χρώματα και μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, τις οποίες θα πάρουν ως αναμνηστικό μετά την εκδήλωση!

Οι δράσεις και τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν στις 6:00 το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα στις 7:30, η καλλιτεχνική ομάδα Καρυδότσουφλο θα παρουσιάσει μια γλυκιά και τρυφερή ιστορία με την παιδική παράσταση κουκλοθέατρου «Το Καρνάγιο», γεμάτη από μηνύματα αγάπης και σεβασμού για τη φύση και τη θάλασσα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.