14ος Γύρος Νέας Σμύρνης – Τα αποτελέσματα




Ο 14ος Γύρος Νέας Σμύρνης διεξήχθη και φέτος με απόλυτη επιτυχία, με πολύ μεγάλη προσέλευση αθλητών (όσοι δηλαδή τα τελευταία χρόνια αν όχι μεγαλύτερη!), αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια σχεδόν χρονική στιγμή δόθηκε η έναρξη σε περίπου 24 διαφορετικούς Δήμους της Αττικής! Είναι ένα γεγονός που μας τιμά όλους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια!!!

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του, τους χορηγούς μας που μας στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο: ASICS,SPORTLAND-OUTRUN,FYFFES και εθελοντές από όλους τους τομείς: Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Νέας Σμύρνης, τον γιατρό κύριο Καραπατάκη, την Τροχαία Καλλιθέας και όλους τους εθελοντές που ρύθμιζαν την κυκλοφορία περιμετρικά της Νέας Σμύρνης ή που βοήθησαν από διάφορα πόστα στην εκκίνηση-τερματισμό του αγώνα!

Δίνουμε νέο ραντεβού για του χρόνου στον “15ο Γύρο Νέας Σμύρνης”!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ & ΣΑΦΑΝΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.