Ηλιούπολη: Νυκτερινός φωτισμός για την ανάδειξη των δημόσιων κτηρίων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης του φωτισμού για την αισθητική αναβάθμιση των δημόσιων κτηρίων, της Ηλιούπολης.

Ήδη ο Δήμος εγκατέστησε ειδικούς φωτισμούς στο Δημαρχείο, στο 1ο Δημοτικό Ηλιούπολης και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Εκτελούνται εργασίες και άμεσα ολοκληρώνεται και η εγκατάσταση στο Κολυμβητήριο και στα ΚΑΠΗ.

Με την εγκατάσταση του νέου φωτισμού πραγματοποιείται μια εικαστική παρέμβαση στα δημοτικά κτήρια δημιουργώντας μια διαφορετική ευχάριστη εικόνα στην πόλη της Ηλιούπολης τη νύχτα.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης, πέραν της εικαστικής παρέμβασης έχει προχωρήσει και στην ενεργειακή αναβάθμιση του φωτισμού στα δημοτικά κτήρια, τα σχολεία και τα πάρκα και ολοκληρώνει εντός των ημερών και τις διαδικασίες για την εκκίνηση του έργου αντικατάστασης με led φωτιστικών σωμάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Ηλιούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ηλιούπολη: Νυκτερινός φωτισμός για την ανάδειξη των δημόσιων κτηρίων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 31/05/2018 at 2:36 μμ
    Permalink

    θα επρεπε να ντεπονται για το ασχημο φωτισμο που εχετε δημιουργησει . Ειμαι lighting designer(σχεδιαστης φωτισμου )ειπα επανελημενα να σας βοηθησω χωρις αμοιβη στο φωτισμο και εσεις κακοποιησατε ολα τα κτηρια !! εκτος απο αυτη την ιδιοτητα ειμαι ενεργος εκπαιδευτικός ειαστικων . Σεαυτα που εχετε φτοιαξει ειναι ολα για πεταμα ρωτηστε ανθρωπους που θελουν να ειναι ομορφη η πολη τους !!!Δυστυχως δημιουργηθηκαν τερατουργηματα …

    Απαντήστε
  • 31/05/2018 at 7:06 μμ
    Permalink

    θα επρεπε να ντρεπονται για το ασχημο φωτισμο που εχουν δημιουργησει . Ειμαι lighting designer(σχεδιαστης φωτισμου )ειπα επανελημενα να σας βοηθησω χωρις αμοιβη στο φωτισμο και εσεις κακοποιησατε ολα τα κτηρια !! εκτος απο αυτη την ιδιοτητα ειμαι ενεργος εκπαιδευτικός ειαστικων . Σεαυτα που εχετε φτιάξει ειναι ολαενα κακόγουστο συνοθήλευμα… Ρωτηστε ανθρωπους που θελουν να ειναι ομορφη η πολη τους !!!Δυστυχως δημιουργηθηκαν τερατουργηματα …

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.