Ηλιούπολη: Νυκτερινός φωτισμός για την ανάδειξη των δημόσιων κτηρίων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγγραφέας
20 Απριλίου, 2018
1 λεπτό διάβασμα

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης του φωτισμού για την αισθητική αναβάθμιση των δημόσιων κτηρίων, της Ηλιούπολης.

Ήδη ο Δήμος εγκατέστησε ειδικούς φωτισμούς στο Δημαρχείο, στο 1ο Δημοτικό Ηλιούπολης και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Εκτελούνται εργασίες και άμεσα ολοκληρώνεται και η εγκατάσταση στο Κολυμβητήριο και στα ΚΑΠΗ.

Με την εγκατάσταση του νέου φωτισμού πραγματοποιείται μια εικαστική παρέμβαση στα δημοτικά κτήρια δημιουργώντας μια διαφορετική ευχάριστη εικόνα στην πόλη της Ηλιούπολης τη νύχτα.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης, πέραν της εικαστικής παρέμβασης έχει προχωρήσει και στην ενεργειακή αναβάθμιση του φωτισμού στα δημοτικά κτήρια, τα σχολεία και τα πάρκα και ολοκληρώνει εντός των ημερών και τις διαδικασίες για την εκκίνηση του έργου αντικατάστασης με led φωτιστικών σωμάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Ηλιούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας