“Γιάννη, μας προκαλεί λύπη η εικόνα αυτή της Νέας Δημοκρατίας”




O πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Γιάννης Τζούβαλης με δελτίο τύπου που ανάρτησε στo facebook, χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις φήμες που αναφέρουν ότι υπάρχει κόντρα με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

Τονίζει ότι κάποιοι απαξιώνουν το επιτελείο του και δηλώνει δυσαρεστημένος με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο δήμαρχος στηρίζει τον συνυποψήφιό του, Νίκο Παπάζογλου.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου:

Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ θα ήθελα να καταστήσω σαφές προς όλους, ότι καταδικάζω δημόσια τις ανυπόστατες φήμες και διαρροές προς τον Τύπο που δημιουργούν τεχνητά ένα σκηνικό πολεμικής σύγκρουσης ανάμεσα σε μένα και στον Δήμαρχο Γλυφάδας. Παρακαλώ και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου φέρει μια επίσημη ανακοίνωση, μια επίσημη δήλωση μου που να έχω κάνει σε δημοσιογράφο ή και Μ.Μ.Ε.

Να υπενθυμίσω σε όλους ότι είμαι Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ.Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και ο Πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης η «Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου. Γνωρίζουν όλοι την πορεία μου , την προσφορά μου , το έργο μου. Σε όλες τις εκδηλώσεις της τοπικής μας, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μας τίμησε με την παρουσία του και εμείς τον τιμήσαμε, τον σεβαστήκαμε έμπρακτα.
Διαβάζοντας κάποια δημοσιεύματα, έχω να πω ότι δημιουργούν διχασμό στην παράταξη και αυτό αφορά την τοπική, αλλά και τον δήμο. Εσείς ακούτε τις σειρήνες που σας λένε όλα καλά.

Εμένα, όμως με παίρνουν τηλέφωνα στελέχη και μου λένε Γιάννη, μας προκαλεί λύπη η εικόνα αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Η ζημιά που γίνεται στην παράταξη είναι ανυπολόγιστη. Δεν το λέω για το πρόσωπό μου, γιατί εγώ δεν είμαι χθεσινός στην Γλυφάδα, γνωρίζουν ποιος είμαι, αφού συμμετέχω στα κοινά, πολλά χρόνια.
Στις εκλογές αυτές είμαι Υποψήφιος για την Προεδρία της τοπικής και συνυποψήφιος μου είναι ο Κ. Παπάζογλου Νίκος.

Προκαλεί δυσαρέσκεια, να διαβάζεις δημοσιεύματα που προσπαθούν να ταυτίσουν τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και το πετυχημένο έργο μιας δημοτικής παράταξης στο σύνολο της, με το πρόσωπο του Νίκου Παπάζογλου.

Να υπενθυμίσω σε κάποιους, ότι είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα και το καθένα κρίνεται για τον πολιτικό λόγο του και το έργο του.
Δεν μπορώ να δεχτώ την απαξίωση που επιχειρείται στο επιτελείο μου, όταν πριν από λίγο καιρό αναγνώριζαν και παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις της τοπικής μας. Υπάρχουν οι φωτογραφίες που το αποτυπώνουν και οι δηλώσεις, δημόσια.
Επέλεξα με το Δελτίο Τύπου, με τον πιο επίσημο τρόπο να καταστήσω σαφές ότι όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας τα μέλη μας, τις φίλες και τους φίλους .
Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν, γιατί εγώ έχω να αναδείξω το έργο μου. Δεν έχω κανένα λόγο να μπω στο παιχνίδι τεχνητής έντασης και διάψευσης ψευδών φημών κλπ.

Δεν θα δώσω αξία στους συκοφάντες μου.
Ζητώ από όλους την ανάλογη σοβαρότητα , υπευθυνότητα για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών. Εγώ έχω αρχές και αξίες και σκοπεύω να διαφυλάξω την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας στο ακέραιο.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Τζούβελης

Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ.Ν.Δ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.