Εισβολή ένοπλων κουκουλοφόρων στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή
Δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα της πρωταπριλιάς στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στην οδό Θησέως στη Βουλιαγμένη. Οι δυο δράστες οι οποίοι μπήκαν στην τριώροφη μεζονέτα του δημοφιλούς τραγουδιστή παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο μια μπαλκονόπορτα,  έγιναν αντιληπτοί από τις δυο ρωσίδες υπηρέτριες, ηλικίας 30 και 40 ετών οι οποίες κοιμόνταν στο ισόγειο. Με την απειλή πιστολιού τις ανάγκασαν να τους δώσουν περίπου 1000 € τα οποία ήταν κρυμμένα σε μια ντουλάπα. Ο Λευτέρης Πανταζής απουσίαζε στην επαρχία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο συναγερμός δεν ήταν ενεργοποιημένος. Οι δράστες αφού έψαξαν όλους τους ορόφους, ανακάλυψαν τη συλλογή του τραγουδιστή από επώνυμα ρολόγια μεγάλης αξίας τα οποία και πήραν μαζί τους. Το ενημερωτικό της αστυνομίας δεν αναφέρει ότι πρόκειται για τον γνωστό τραγουδιστή, αλλά αναφέρει το πραγματικό του επώνυμο το οποίο είναι Παγκοζίδης. Και μια λεπτομέρεια … ο ΛΕ-ΠΑ που είναι Kριός είχε γενέθλια μερικές μέρες πριν, αφού έχει γεννηθεί στις 27 Μαρτίου 1955.

Για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στο iefimerida.gr, αναφέροντας σοκαρισμένος για το συμβάν ότι το κυριότερο για τον ίδιο είναι ότι οι οικιακές βοηθοί είναι καλά στην υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε για το ατυχές συμβάν στο σπίτι του «Εγώ είμαι στην Ιταλία. Αύριο θα γυρίσω στην Ελλάδα. Οταν έγινε, ήμουν στη Λάρισα και αμέσως έφυγα για Ιταλία. Μπήκαν στο σπίτι από μια πόρτα που δεν είχε κλείσει καλά, από ότι μου είπαν τα κορίτσια. Ελειπαν και τα παιδιά από την ασφάλεια του σπιτιού, γιατί ήμασταν στην Λάρισα μαζί. Εψαξαν το σπίτι, κατέβηκαν στην κουζίνα που κοιμούνται τα κορίτσια και με απειλή όπλου τους πήραν 1.000 ευρώ».

Εν συνεχεία ο Λευτέρης Πανταζής συμπλήρωσε για τις δύο γυναίκες που εργάζονται στο σπίτι του «Αφού οι κοπέλες είναι καλά. Τα αντικείμενα και τα πράγματα άνθρωποι τα κάνουν. Αφού είναι υγιέστατες, αλλού πυροβολήθηκε άνθρωπος. Είχα και ακριβά και φτηνά ρολόγια. Δεν ξέρω πόσα ήταν. Θα δούμε όταν γυρίσω τη ζημιά».

Ξημερώματα Σαββάτου μπούκαραν

Η ληστεία έγινε, τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 04:30 π.μ., οπότε και εισέβαλαν δύο άγνωστοι στην τριώροφη μεζονέτα του τραγουδιστή στη Βουλιαγμένη, παραβιάζοντας πόρτα ισογείου. Φορούσαν κουκούλες και μάσκες και κρατούσαν όπλο.

Ο τραγουδιστής απουσίαζε σε περιοδεία εκτός Αθηνών (Λάρισα) και στο σπίτι βρίσκονταν μόνο οι δύο οικιακές βοηθοί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Οι κακοποιοί με την απειλή του όπλου απέσπασαν 1.000 ευρώ από τις οικιακές βοηθούς και μια συλλογή ρολογιών αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Αυτό που προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ είναι ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει κοινή χαρακτηριστικά με εκείνη της αιματηρής απόπειρας ληστείας στην Κηφισιά καθώς οι δράστες φορούσαν κουκούλες, γάντια και ήταν ένοπλοι.

Επίσης προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν συμβεί 3-4 παρόμοια περιστατικά τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές των νοτίων προσαστείων Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.