Θρίλερ στον Άλιμο: Απειλούσε να σκοτώσει τη σύζυγο και τη μητέρα του




(του Μιχάλη Τεζάρη/newpost.gr)

Με άμεσο κίνδυνο της ζωής τους, αστυνομικοί της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν να αφοπλίσουν άνδρα που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και απειλούσε να σκοτώσει σύζυγο και την μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στον Άλιμο.

Η υπόθεση – θρίλερ εξελίχθηκε στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης. Τότε ήταν που η γυναίκα του 55χρονου κάλεσε την αστυνομία σε κατάσταση πανικού, ζητώντας βοήθεια και εξηγώντας τι συμβαίνει. Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί που κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα από το σπίτι, αφήνοντας εντός την κατάκοιτη ηλικιωμένη.

Τότε, ένας αρχιφύλακας της ΔΙΑΣ μπήκε στο σπίτι και τον αφόπλισε πέφτοντας πάνω του. Ο 55χρονος που όπως προέκυψε είχε γεμάτο το περίστροφο με το οποίο απειλούσε μέλη της οικογένειας του,  δεν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.