Συνάντηση Κωνσταντάτου – Ιωακειμίδη (VIDEO)




Συνεργασία Προέδρου Π.Ε.Δ.Α. και Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τρέχοντα αυτοδιοικητικά ζητήματα (20/2/2018) Τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο επισκέφθηκε και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του, ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, πρόεδρος Π.Ε.Δ.Α. και Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη.

Ο κ. Γ. Κωνσταντάτος, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για τις νεότερες εξελίξεις ως προς το έργο του “Ελληνικού” τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι “πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση αστικής ανάπλασης στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης” και παράλληλα του παρουσίασε με διεξοδικό τρόπο τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής επί σειράς θεμάτων.

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες των στόχων της Π.Ε.Δ.Α. σε σχέση με τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που επιβαρύνουν σήμερα τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, όπως, η παρουσίαση ενώπιον των Δημάρχων Αττικής, την Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018, της μελέτης κατηγοριοποίησης των Δήμων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.