Στη Φώκαια εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς από τη Σαλαμίνα




Στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Θυμάρι» Παλαιάς Φώκαιας Αττικής, εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος η σορός 67χρονου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος αγνοείτο από την Τετάρτη 7 Μαρτίου, όταν μετέβη στην παραλία των Σεληνίων Σαλαμίνας, για να ψαρέψει από την ξηρά.

Η σορός του άτυχου 67χρονου ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Σημειώνεται ότι παρά τις έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί σε ξηρά και θάλασσα στην περιοχή της Σαλαμίνας για τρεις ημέρες, από όχημα του λιμενικού, τρία περιπολικά σκάφη και ιδιωτικά, ο 67χρονος αλιέας δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.