Πρωτοποριακό! Κρατήστε το αγέννητο μωρό σας στην αγκαλιά σας!




Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα στους μέλλοντες γονείς να κρατήσουν το αγέννητο μωρό τους στην αγκαλιά τους και να διατηρήσουν ένα ξεχωριστό ενθύμιο για την οικογένειά τους: την Τρισδιάστατη Εκτύπωση Εμβρύου πριν ακόμα γεννηθεί!

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ο δεσμός μητέρας – παιδιού ενισχύεται ακόμη περισσότερο όταν η μέλλουσα μητέρα έχει τη δυνατότητα να παρατηρήσει – γνωρίσει το μωρό της πριν από τη γέννησή του!

Τα σύγχρονα μηχανήματα εκτέλεσης Μαιευτικών Υπερηχογραφημάτων προσφέρουν εικόνες και απεικονίσεις υψηλής ανάλυσης 2D, 3D, 4D και δίνουν την ευκαιρία στις μέλλουσες μητέρες να αισθανθούν ασφάλεια για το μωρό τους και βεβαιότητα για την ομαλή εξέλιξη της κύησης.

Η εμβρυο+ πιστή στο στόχο της να σας παρέχει πλήρεις και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης εμβρύου και σας παρέχει τη δυνατότητα να αγγίξετε και να χαϊδέψετε το αγέννητο παιδί σας!

Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά στο κέντρο εμβρυο+.

Η διαδικασία της 3D εκτύπωσης έχει απλοποιηθεί σημαντικά χάρη στην τεχνολογική πρόοδο: χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων από ένα απλό υπερηχογράφημα!

Το εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Εμβρύου & Προγεννητικού Ελέγχου εμβρυο+ αξιοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία και λαμβάνει υπ’ όψιν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα του Προγεννητικού Ελέγχου, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα στο έμβρυο και στη μητέρα.

Μαρία Σίμου – εμβρυο+

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος MD-PhD

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Fetal Medicine Diploma (FMF) King’s College Hospital London

Fetoscopic Laser Treatment in complicated Monochorionic Twins

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.