Παράνομη δεξαμενή υγραερίου σε επιχείρηση στη Βουλιαγμένη
Δεξαμενή υγραερίου 1200 λίτρων, επιμελώς καλυμμένη, εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά τη διάρκεια κατεδάφισης του παράνομου μαντρότοιχου, επί της Οδού Απόλλωνος στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Η δεξαμενή βρισκόταν εντός της περίφραξης της παρακείμενης επιχείρησης εστίασης δίπλα ακριβώς στο πεζοδρόμιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του καταστήματος που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι υπηρεσίες του Δήμου κινήθηκαν άμεσα και ζήτησαν εγγράφως, την ίδια μέρα, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έλεγχο πυρασφάλειας της επιχείρησης.

Η Π.Υ. ανταποκρίθηκε στο επείγον αίτημα του Δήμου, έκανε αυτοψία του χώρου την επόμενη μέρα και αφού διαπίστωσε πως πράγματι υπάρχει η δεξαμενή αφαίρεσε από την επιχείρηση το πιστοποιητικό πυρασφάλειας, ενώ παράλληλα διέταξε την απομάκρυνση της και συγχρόνως υπέβαλε μήνυση στον εισαγγελέα.

Η Δημοτική Αστυνομία, μετά από σχετικό έλεγχο επιβεβαίωσε σήμερα την απομάκρυνση της δεξαμενής και αναμένει γραπτή ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να εξεταστεί η αναγκαιότητα σφράγισης ή μη της επιχείρησης. Η άμεση παρέμβαση του Δήμου κρίθηκε απαραίτητη, καθώς η χρήση μη αδειοδοτημένης δεξαμενής υγραερίου σε κατοικημένη περιοχή, αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παράνομη δεξαμενή υγραερίου σε επιχείρηση στη Βουλιαγμένη

  • 08/03/2018 at 7:14 μμ
    Permalink

    Την συγκεκριμένη επιχείρηση την γνωρίζουμε καλά λόγο των πολλών παραβάσεων της, έχουν πολύ μεγάλο #γλείψιμο που λέμε στα λαϊκά και παραμένουν διαρκώς ατιμώρητοι η με τιμωρίες #παιχνιδάκι για τους μεγάλοκαρχαρίες.
    Οι τιμωρίες που θα έπρεπε να πέφτουν σε όλους αυτούς τους μεγάλοκαρχαρίες είναι πχ : 30% – 40% – 50% από το ετήσιο εισόδημα της επιχείρησης και τότε θα βλέπαμε αν και πόσο γρήγορα θα συμμορφωνόντουσαν!!! με τις μικρό τιμωρίες δεν πρόκειται να συμμορφωθούν και θα συνεχίσουν να φέρουν σε κίνδυνο ζωής τους περαστικούς και τους εργαζόμενους αυτής της επιχείρησης.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.