Πάμε θέατρο με τον δήμο Αλίμου




O Δήμος Αλίμου, στα πλαίσια του προγράμματος “Η Ζωή είναι Ωραία”, έχει εξασφαλίσει για τους δημότες ειδική τιμή για την θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, στο Θέατρο Προσκήνιο, την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Η αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει κωμωδία μετ’ ασμάτων με τη μουσική και τα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά να προσθέτουν τη δική τους «νότα».

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά».

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου κ.ά.
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Γιάννης Μπέζος

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 17:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 15€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 22 Μαρτίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.