Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα




Δηλώσεις για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, με θύμα οδηγό μπετονιέρας, στην περιοχή ΕΚΤΕΛ του Αγίου Δημητρίου (οδός Αναγεννήσεως), όπου εκτελούνταν έργα οδοποιίας του δήμου, έκανε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του πήραν μέρος 10 πυροσβέστες οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα.

Η δήλωση της Μαρίας Ανδρούτσου:

Σοκαρισμένοι πληροφορηθήκαμε το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το απόγευμα στην περιοχή ΕΚΤΕΛ του Δήμου μας. Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος, που εργαζόταν σε εργοληπτική εταιρεία, η οποία εκτελούσε έργα οδοποιίας στο Δήμο μας, μετά το πέρας της εργασίας του, καταπλακώθηκε από όχημα βαρέως τύπου και ανασύρθηκε νεκρός. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό του και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.