Εσπερίδα στη Γλυφάδα με θέμα “Η Γυναίκα του αγώνα”
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας Διοργανώνει εσπερίδα με θέμα “Η Γυναίκα του αγώνα” το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 6μμ-8,30μμ στο Πέτρινο-Δούσμανη 26, Γλυφάδα.

Αποφασίσαμε να τιμήσουμε συμπολίτισσές μας, γυναίκες από την πόλη μας, προέδρους των πολιτιστικών σωματείων, που μέσα από το έργο και τη δράση τους έχουν προσφέρει στην κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική ζωή του τόπου μας.
Από την άλλη, είναι μια ευκαιρία για εμάς να τους πούμε ευχαριστώ, καθώς οι γυναίκες αυτές έχουν ορίσει πρότυπα τα οποία υπερβαίνουν τη διάκριση ανδρών και γυναικών και απευθύνονται με την ίδια δυναμική σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας.
Είτε είναι στον τομέα της τέχνης, της διανόησης και του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, του αθλητισμού, της ευεργεσίας και της κοινωνικής προσφοράς, οι γυναίκες που τιμούμε σήμερα κατάφεραν, μέσα από προσωπική προσπάθεια και επιμονή, να υπερπηδήσουν εμπόδια και δυσκολίες, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους και να προσφέρουν, εμπνέοντας ταυτόχρονα και τους γύρω τους να πράξουν το ίδιο.
Με το παράδειγμά τους, μας έδειξαν πως η πραγματική ισότητα, τα ίσα δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες είναι μια κατάκτηση που επιτυγχάνεται κάθε μέρα και σε διαφορετικά επίπεδα: στην οικογένεια, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας, στη γειτονιά, στον στενό και ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, στην πόλη μας.
Με αυτές τις σκέψεις, και υπογραμμίζοντας πως στο πρόσωπό τους τιμούμε επίσης και τις αφανείς γυναίκες που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.

* Συντονιστής : O δικηγόρος και πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας κ Κυριάκος Τιλγκερίδης
*Πάνελ: Eκπρόσωπος από την Γ. Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και οι οκτώ γυναίκες πρόεδροι των πολιτιστικών σωματείων της πόλης μας, οι οποίες βραβεύονται για το έργο που προσφέρουν στον πολιτισμό.
*Συμμετέχει με ανάγνωση στροφών από τα ποιήματά της με τίτλο ‘’Δίνοντας αύριο σκοπό’’ η Χλόη Ν.Αμάραντου
*Συμμετέχει με ανάγνωση κειμένου της ,η συγγραφέας και επιμελήτρια εκδόσεων Στεύη Τσούτση
Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλήρες μενού και ακολουθεί χορός 8,45μμ-2,00πμ
Για κρατήσεις θέσεων -6945 522 223

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.