Ελληνικό – Αργυρούπολη: “Παίζουμε μπάλα ξανά στις γειτονιές μας”




Τρία γήπεδα 5Χ5 θα φτιάξει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στην Αγία Παρασκευή, στην Τριπόλεως και στη Μιλήτου. Το ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος είπε ότι θα κατασκευαστούν με χρήματα του δήμου και χορηγών. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο δήμαρχος:

“Παίζουμε μπάλα ξανά στην γειτονιά μας! Δημιουργούμε νέα γήπεδα 5χ5 για τις ανάγκες των μεγαλύτερων παιδιών μας! Αγία Παρασκευή, Τριπόλεως και Μιλήτου τα 3 επόμενα.

Επειδή ίσως είμαστε από τους λίγους Δήμους της χώρας που ανακαινίσαμε όλες τις παιδικές μας χαρές για τις οποίες πήραμε και πιστοποίηση από το Υπουργείο Εσωτερικών (28 σήματα) καλύψαμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Το πρόβλημα όμως που διαπιστώσαμε είναι πως τα μεγαλύτερα παιδιά δεν έχουν χώρους να παίξουν και να αθληθούν στις γειτονιές τους και γι αυτό θα είμαστε πρωτοπόροι και σ αυτό.
Με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα “Παίζουμε μπάλα ξανά στις γειτονιές μας” ξεκινάμε να φτιάξουμε σε όλες τις γειτονιές σε κατάλληλα σημεία ανάλογα γηπεδάκια που θα τα χαίρονται μικροί και μεγάλοι όπου σήμερα παίζουν στα προαύλια ή στις πλατείες. Το πείραμα με τα νέα γήπεδα που φτιάξαμε στην Καλλιπόλεως και Εθνάρχου Μακαρίου έδειξε όπως και στις παρακάτω φωτό πως πρώην αλάνες αν τις μετατρέψεις σε γήπεδο μαζεύονται δεκάδες παιδιά.
Έτσι με πρόγραμμα χορηγιών αλλά και ιδίους πόρους θα φτιαχτεί τις επόμενες μέρες γήπεδο 5χ5 στην Αγία Παρασκευή (θα αντικαταστήσει το χωμάτινο που υπάρχει) , στην Τριπόλεως και στην Μιλήτου ενώ ακολουθούν και άλλες γειτονιές που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια στις γειτονιές μας και το έργο αυτό στοχεύει να τα κρατήσουμε σε αυτές”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.