Δήμος Γλυφάδας: Σε ποιους δρόμους γίνονται ασφαλτοστρώσεις




Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, η ασφαλτόστρωση σε ολόκληρη την οδό Τριπόλεως τελειώνει αύριο .

Οι ασφαλτοστρώσεις αυτές πραγματοποιούνται με ίδιους πόρους του δήμου. Με μελέτη, με ιεράρχηση και προγραμματισμό, με διεθνείς διαγωνισμούς.

“Συνεχίζουμε στην Αγίου Παύλου – πρόκειται για τον ταλαιπωρημένο δρόμο στο πάνω τμήμα της ομώνυμης πλατείας Αγίου Παύλου. Στη συγκεκριμένη πλατεία θα ακολουθήσει πλήρης ανάπλαση” λέει ο δήμαρχος

“Προχωράμε μετά στη περιοχή που γεμίσαμε “μπαλώματα” λόγω των αντιπλημμυρικών έργων. 
Μικράς Ασίας , Μυκάλης , Βορείου Ηπείρου.
Ακολουθεί η Γούναρη από Παπανδρέου μέχρι Κύπρου (λόγω έντονου κυκλοφοριακού φορτίου θα δουλέψουμε βράδυ) και η Γεννηματά (επίσης θα δουλέψουμε βράδυ).

Θα επανέλθω με νεώτερη ενημέρωση για τα επόμενα βήματα του προγράμματος για τις παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης μας. Συνεχίζουμε”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.